Refleksjon av første del.

I dette blogginnlegget skal jeg oppsummere litt av det jeg har lært så langt i dette kurset, nå som første del er ferdig. Jeg skal prøve å skrive litt om hva jeg selv synes var interessant og viktig, men også hva som kan være viktig og spennende for samfunnet videre. 

Først og fremst det jeg synes er mest spennende er dette med VR og AR, og egentlig veldig mye av det andre er veldig spennende det også. Det jeg synes er mest spennende med akkurat dette temaet er at man kan bruke AI til å forbedre livskvaliteten, men også gjøre ting veldig mye smartere. Det kan altså både være veldig Morro med den nye teknologien, men også veldig smart og noe man kan bruke det til for å gjøre ting bedre for mange. Noe av det kuleste med VR er nettopp det at man kan bruke det til å føle at man er i ny verden, gjøre ting digitalt, møte venner digitalt og samtidig ha en god dialog og være sosial. Det kan også brukes veldig mye til å behandle angst og ting man er redd for, ved å møte fryktene sine i den digitale verden. Dette er veldig bra fordi man her møter fryktene sine på sine egne premisser, og man kan komme seg ut av situasjonen veldig enkelt. 

Det er veldig mye jeg har lært bare denne første delen om digital markedsføring, og spesielt rundt dette med økonomi. Denne første delen var økonomidelen, og jeg føler jeg har lært og forstått dette med hvordan økonomien fungerer. Det er også veldig mye spennende videre innenfor disse temaene som jeg tror kommer til å ha en stor innvirkning på økonomien vår videre. Dette med kryptovaluta kan ha litt å si, men spesielt dette med delingsøkonomi tror jeg vil bli større og større. Hvis du har lyst å lese litt mer om mine tanker om delingsøkonomi kan du lese borganlegget om dette temaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *